SC CIB & Evenimente Production SRL
CUI: RO42873663
Adresa: Strada Viontei n.21, Bucuresti sector 5
Email: jurgen.jurgen8778@gmail.com

Telefon: (0799) 594 691

1. LIVRARE

Produsele vor fi livrate Clientului pe adresa de email completata in pagina de finalizare a comenzii.

2. PLATA

Plata online prin card – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in coditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele NETOPIA PAYMENTS. Siguranta informatiilor dumneavoastra este garantata de faptul că NETOPIA PAYMENTS nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dumneavoastra, ci le transmite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dumneavoastra sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

3. Returul/Anularea

a) un bilet cumparat la un spectacol care va avea loc nu mai poate fi returnat

b) un bilet cumparat la un spectacol care a fost amanat (ca data si/sau ca ora) sau caruia i s-a modificat locatia  sau a avut modificari de artisti (retragerea unui artist fata de cei anuntati initial) se poate returna in urmatoarele conditii:

– E-ticket: (bilete achitate online și primite via e-mail)  se va trimite o solicitare de retur pe adresa de e-mail contact@circoitalianobonaccini.com, contravaloarea e-ticket-ului se va restitui in contul din care a fost achitat, in 14 zile lucratoare DUPA data la care evenimentul va avea loc. 

c) un bilet cumparat la un eveniment care a fost anulat se poate returna in urmatoarele conditii:

– E-ticket: (bilete achitate online si primite via e-mail)  se va trimite o solicitare de retur pe adresa de e-mail contact@circoitalianobonaccini.com, contravaloarea e-ticket-ului se va restitui in contul din care a fost achitat, in 14 zile lucrătoare DUPA data la care evenimentul va avea loc. 

4. Rambursare

Rambursarile se vor face numai in functie de metoda initiala de plata utilizata:

  • Plata prin card – va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

5. Anularea tranzactiei

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Cos de cumparaturi
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
0