Consideram protectia informatiilor ce privesc Utilizatorii website-ului nostru (vizitatori, potenttiali clienti, clienti, numiti In cele ce urmeaza Utilizatori) ca fiind o problema de maxima importanta, astfel incât depunem toate eforturile necesare sa va simtiti in siguranta atunci când ne oferiti datele dumneavoastra personale prin utilizarea website-ului nostru.

Aceasta Politica de Confidentialitate explica regulile si scopul procesarii datelor dumneavoastra personale, drepturile pe care le aveti si responsabilitaţile noastre ca operator de date cu caracter personal. Aplicam cele mai noi tehnologii si masuri organizatorice pentru a asigura un nivel ridicat de protectie a datelor personale prelucrate si a le proteja impotriva accesului neautorizat.

Aceasta politica de confidentialitate se aplica inclusiv vizitatorilor, potentialilor clienti si clientilor din magazinele traditionale, in masura in care acestora li se colecteaza date cu caracter personal.

Termenii folositi in acest document au acelasi inteles cu cel din Termeni si Conditii de pe website, document cu care se completeaza.

Aceasta Politica de Confidentialitate  poate fi imbunatita in orice moment si/sau acest document sa fie adus la zi. Despre aceasta veti fi notificat printr-un newsletter sau printr-o avertizare la urmatoarea accesare a website-ului nostru. Data si ora ultimei actualizari sunt aratate in finalul documentului.

Prin navigarea pe website si/sau prin crearea unui Cont si/sau prin plasarea unei Comenzi si/sau prin ridicarea si/sau returnarea de produse intr-un magazin traditional, Vizitatorul, Utilizatorul, Potentialul client, Clientul  sunt informaţi despre Politica noastra de confidentialitate astfel cum este atestata de acest document.

Scopul prelucrarii:

 • Prelucram date personale ale Utilizatorilor website-ului in scopul executarii corespunzatoare a contractelor incheiate prin intermediul magazinului  online gazduit de site-ul www.circoitalianobonaccini.com (denumit in prezentul document  “website-ul). Aceasta inseamna ca datele sunt necesare in special pentru:

– inregistrarea pe Website

– incheierea contractului

– tranzactii

–  exercitarea de catre Utilizator a oricarui drept pe care il are in calitate de consumator (spre ex. desfiintarea contractului, garantia legala).

 • In situatia in care ati decis sa primiti informatii despre produse noi si oferte speciale, procesam datele dumneavoastra in scopul de a va transmite informatii comerciale.

 

Tipul datelor personale procesate:

Procesam urmatoarele date cu caracter personal, care sunt necesare pentru ca dumneavoastra:

1. Sa va inregistrati pe Website:

–          Numele si prenumele

–          Adresa de e-mail

2. Sa cumparati de pe website:

–          Numele si prenumele

–          Numarul de telefon

–          Adresa de e-mail

3. Date furnizate de Utilizator optional in cazul in care un comerciant solicita o factura:

–          Nume companie

–          CIF

–          Nr. inregistrare Registrul Comertului

–          Cont bancar

–          Nume banca

4. In cazul in care desfiintati un contract sau ne este adusa la cunostinta o plângere, iar rambursarea catre dumneavoastra a sumelor achitate se face direct in contul dumneavoastra bancar, procesam de asemenea numarul contului bancar, astfel incât sa putem realiza rambursarea.

 

Temeiul legal al prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt procesate in conformitate cu Regulamentul nr. 2016/679 al Parlamentului European si Comisiei Europene (EU) din 27 aprilie 2016.

Procesam datele dumneavoastra pe baza consimtamântului exprimat la momentul inregistrarii pe website si la momentul confirmarii tranzactiilor efectuate pe website.

Consimtamantul dumneavoastra cu privire la procesarea datelor personale ce va apartin este voluntar. Cu toate acestea, in cazul in care refuzati sa va exprimati acest consimtamant, va deveni imposibila inregistrarea dumneavoastra si cumpararea prin intermediul website-ului.

In ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

 1. Sa va retrageti consimtamantul in orice moment, fara a invoca vreun motiv. Solicitarea poate viza un anumit scop al procesarii, spre exemplu va retrageti consimtamântul de a primi informatii comerciale, sau poate viza toate scopurile procesarii. in cazul in care consimtamântul este retras pentru toate scopurile procesarii, Contul dumneavoastra de Utilizator  de pe website va fi sters si datele dumneavoastra nu vor mai fi prelucrate de catre noi, cu exceptia cazului in care prelucrarea este bazata pe un alt temei, cum ar fi: necesitatea executarii unui pre-contract sau contract la care sunteti parte, necesitatea respectarii de catre noi a unei obligatii legale; un interes legitim invocat de noi. Retragerea consimtamântului nu va afecta nicio activitate realizata anterior.
 2. Puteti solicita oricând stergerea datelor dumneavoastra,  fara a invoca vreun motiv. O solicitare de stergere a datelor nu va afecta activitatile realizate anterior acesteia. stergerea datelor inseamna ca vom sterge Contul dumneavoastra de Utilizator de pe website şi ca datele dumneavoastra nu vor mai fi procesate de catre noi.
 3. Puteti oricând sa va opuneti prelucrarii datelor cu privire la toate sau doar o parte din scopurile prelucrarii. Aceasta opozitie nu va afecta nicio activitate realizata anterior acelui moment. Opozitia inseamna ca vom sterge Contul dumneavoastra de Utilizator de pe website şi ca datele dumneavoastra nu vor mai fi procesate de catre noi.
 4. Puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor in ceea ce privește durata sau scopul prelucrarii. Vom proceda cum doriti. Aceasta solicitare nu va afecta nicio activitate realizata anterior acelui moment şi vom pastra datele doar in scopul stocarii și pentru constatarea, exercitarea sau apararea unei pretentii legale.
 5. In cazul in care sunt inexacte ori incomplete, puteti in orice moment sa ne solicitati corectarea sau rectificarea fara intârzieri nejustificate a datelor dumneavoastra personale. Puteti de asemenea realiza chiar dumneavoastra inșiva aceasta, indata ce va inregistrati/logati pe website folosind câmpul DATELE MELE de pe website.
 6. Cu indeplinirea anumitor conditii, puteti sa ne solicitati transferul oricareia dintre datele dumneavoastra  aflate in posesia noastra catre dumneavoastra inșiva (intr-un format structurat, utilizat in mod curent și care poate fi citit automat) sau catre o alta parte, la alegerea dumneavoastra. in acest scop ne veti contacta prin intermediul formularului de contact, indicând numele și adresa entitatii catre care ne solicitati transferul si scopul – respectiv care dintre datele dumneavoastra sa fie transferate. Transferul va avea loc automat pe cale electronica indata ce confirmati solicitarea. Confirmarea solicitarii ne este necesara in vederea asigurarii securitatii datelor şi a ne convinge ca solicitarea parvine de la o persoana autorizata.
 7. Ne puteti solicita in orice moment sa va confirmam daca va procesam sau nu datele personale, iar in caz afirmativ sa va dam acces la aceste date și sa va  furnizam informatii și detalii cu privire la procesarea datelor dumneavoastra personale, cum ar fi: datele prelucrate, scopul prelucrarii, destinatarii carora datele le-au fost sau urmeaza a le fi dezvaluite, perioada de stocare (ori de câte ori este posbil).
 8. In cazul unei decizii bazate doar pe procesarea automatizata, inclusiv al elaborarii de profiluri, care produce efecte juridice asupra persoanei dumneavoastra, aveti dreptul de a obtine interventia umana, de a va exprima punctul de vedere, de a primi o explicatie pentru decizia automata și de a contesta respectiva decizie.
 9. Aveti dreptul de a va adresa cu o plângere autoritatii de supraveghere a prelucrarii datelor. in România aceasta autoritate de supraveghere este AUTORITATEA NAŢIONALa DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRaRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Drepturile aratate mai sus pot fi exercitate in anumite circumstante sau pot fi supuse anumitor conditii, excluderi sau exceptii astfel cum se specifica in legislatia privind protectia datelor aplicabila.

Avem obligatia de a va informa nu mai târziu de o luna de la primirea fiecarei astfel de solicitari cu privire la actiunile pe care le-am intreprins in baza sa.

 

Durata de pastrare a datelor

Retinem datele dumneavoastra personale pâna când Contul dumneavoastra de Utilizator este sters. Contul dumneavoastra de Utilizator poate fi sters  atât la cererea dumneavoastra, dar și ca urmare a retragerii consimtamântului cu privire la procesarea datelor, a obiectiei dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor precum sau in cazul solicitarii stergerii datelor.

Sistemele noastre se vor limita la a retine astfel de informatii de arhiva despre tranzactiile dumneavoastra de care pastrarea datelor este legata, spre exemplu in legatura cu orice pretentie ati putea avea, cum ar fi in legatura cu garantia legala sau in legatura cu prevederi legale care ne sunt obligatorii.

 

Comunicarea referitoare la datele cu caracter personal

Puteti sa ne trimiteti orice notificari sau solicitari in legatura cu datele personale prin folosirea uneia dintre urmatoarele optiuni, la alegerea dumneavoastra:

 1. E-mail la: contact@circoitalianobonaccini.com
 2. Telefon: +40 799 594 691 | +40 799 594 690
 3. Formularul de contact de pe Website
 4. Prin posta la:

Strada Vointei nr. 21, Bucuresti, Sector 5

 

Incredinţarea procesarii datelor

Putem incredinta procesarea datelor dumneavoastra personale catre partenerii noștri contractuali in masura in care este necesar sa efectuam tranzactii.

Datele personale nu vor fi comunicate in niciun caz catre terte parti altfel decât in scopurile mentionate in Prezenta Politica de Confidentialitate; aceasta inseamna inclusiv ca nu vor fi impartasite cu alte entitati pentru transmiterea de catre aceste terte parti de materiale de marketing.

Datele personale ale Utilizatorilor nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene.

 

Informatii Comerciale – Newsletter

Puteti sa va abonati la newsletter-ul nostru prin furnizarea adresa de e-mail sau numarul de telefon și a consimtamântului cu privire la prelucrarea datelor personale in scopul de a primi informatii comerciale si de marketing. Folosim newsletter-ul pentru a va informa despre ultimele spectacole (spre exemplu: spectacole noi, reduceri). Puteti sa va dezabonati de la newsletter oricând prin folosirea link-ului inclus in newsletter sau prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact@circoitalianobonaccini.com

 

 

Cookies

Website-ul foloseste cookies. Cookies-urile sunt fisiere de mici dimensiuni  care permit dispozitivelor folosite pentru navigarea pe internet (spre exemplu: calculator, smartphone) sa salveze informatii specifice cu privire la activitatea pe Website când respectivul dispozitiv este folosit. Informatiile stocate in cookies sunt folosite, spre exemplu, pentru scopuri de publicitate ori statistice si pentru adaptarea Website-ului nevoilor dumneavoastra specifice. Puteti schimba setarile cookies-urilor in programul de navigare. Daca setarile raman neschimbate cookies-urile vor fi salvate pe dispozitiv. Schimbarea setarilor cookies-urilor poate limita functionalitatea Website-ului.

 

Declaraţii cu privire la protecţia datelor de catre Google Analytics

Website-ul nostru folosește mecanisme de analiza ale serviciilor web ale Google Inc. (”Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA “): Google Analytics, Google Double Click și Google Tag Manger. Google Analytics, Google Double Click and Google Tag Manager Cookies care permit analiza utilizarii website-urilor. Informatiile obtinute prin intermediul cookies-urilor  sunt de obicei trimise pe serverul Google din SUA și arhivate.

Daca functia de transformare a adresei IP in data anonima este pornita pentru acest website, adresa IP a userului este mai intai micsorata de Google. Aceasta privește statele membre ale Uniunii Europene și alte state mentionate in acordul SEE. Numai in cazuri exceptionale adresa IP completa este trimisa pe serverul Google din SUA și este micsorata acolo. in acest fel, functia de transformare a adresei IP in data anonima va fi activata pe website-ul nostru. La cererea operatorului website-ului, Google va folosi aceasta informatie pentru analiza traficului pe website, intocmirii rapoartelor privind activitatea pe webite și a altor servicii referitoare la folosirea website-ului si a internetului. Adresa IP transmisa de programul de navigare pe internet al utilizatorului prin intermediul programului Google Analytics nu este stocata impreuna cu alte date Google.

Userul poate bloca salvarea de cookies-uri in programul de navigare pe internet. In acest caz dorim sa subliniem ca folosirea deplina  a tuturor functiilor website-ului nu va fi posibila. Dincolo de aceasta, Utilizatorul poate bloca salvarea de date colectate de cookies referitoare la traficul pe site (inclusiv adresa IP) si trimiterea lor catre Google, la fel ca distribuirea acestor date de Google prin descarcarea si instalarea unui plug-in disponibil la urmatorul link:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

 

Linkuri

Website-ul poate contine linkuri/ legaturi catre pagini web apartinand tertilor. Nu  detinem controlul asupra acestor pagini terte, nu le monitorizam si nu putem fi tinuti raspunzatori pentru protectia datelor efectuata de acesti terti sau de continutul respectivelor pagini.

Ultima actualizare 25 august 2021.

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0